1. Διαμονή – 10 με 13 Σεπτεμβρίου 2020

Η διοργάνωση προσφέρει αυτή την επιλογή διαμονής: The Ranch, Σοφικό Κορινθίας.
1.1. 4 ημέρες / 3 νύχτες – από Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020.
1.2. Άφιξη με δείπνο, αναχώρηση με μεσημεριανό γεύμα. Σημειώστε ότι εάν η άφιξη γίνει με μεσημεριανό, η αναχώρηση θα γίνει με πρωινό γεύμα στο The Ranch. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον γεύμα θα υπάρχει χρέωση.
1.3. Το εύρος τιμών ανά άτομο στο The Ranch βασίζεται 6-10 άτομα.
1.4. Το Elite Neon Cup είναι αυτό που αποφασίζει πόσα άτομα θα μείνουν ανά δωμάτιο.
1.5. Το Elite Neon Cup διαχειρίζεται ολόκληρη τη διανομή των δωματίων από τις ομάδες και οποιαδήποτε αλλαγή από την κανονική διανομή δωματίων πρέπει να εγκριθεί από εμάς.
1.6. Δεν θα επιστραφεί καμία πληρωμή αν η ομάδα ακυρώσει ένα άτομο μετά τις 12 Αυγούστου (η πολιτική αυτή δεν ισχύει αν ο παίκτης αποστείλει ιατρικό πιστοποιητικό, δείτε πολιτική ακύρωσης).
1.7. Λόγω του περιορισμένου αριθμού δωματίων, η ομάδα σας ενδέχεται να χρειάζεται να χωριστεί σε διαφορετικούς χώρους. Το Elite Neon Cup δεν έχει καμία ευθύνη για θέματα που είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για το ράντσο.
1.8. Πλήρη διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο) στο the Ranch.
1.9. Τα δωμάτια πρέπει να είναι ελεύθερα πριν από τις 12:00 το μεσημέρι την ημέρα της αναχώρησης. Εάν οι ομάδες δεν απελευθερώσουν τα δωμάτιά τους πριν από τις 12:00, θα πρέπει να πληρώσουν μια επιπλέον νύχτα.
1.10. Η παραπάνω επιλογή ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω του Elite Neon Cup. Ρωτήστε μας σχετικά με τη διαθεσιμότητα και το κόστος.
1.11. Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας και γονέων / συγγενών. Οι επιλογές διαμονής υπόκεινται στους παραπάνω όρους.

2. Κατάθεση εγγύησης

Όλες οι επιλογές καταλύματος, απαιτούν εγγύηση (250 ευρώ ανά ομάδα) που πρέπει να καταβληθεί κατά την άφιξή σας για να κάνετε check-in. Το ποσό αυτό μπορεί να αλλάξει από το ένα κατάλυμα στο άλλο. Η εγγύηση θα ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση ζημιάς από την ομάδα σας, σε οποιοδήποτε από τα ακίνητα του καταλύματος. Μετά το check out, η κατάθεσή σας θα επιστραφεί. Το Elite Neon Cup δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές στο κατάλυμα. Χωρίς την εγγύηση, το check-in δεν θα επιτρέπεται.

3. Μη συμπεριλαμβανόμενα κόστη

3.1. Προσωπικά κόστη.
3.2. Ασφάλεια παικτών για το τουρνουά.
3.3. Επιπλέον μετακινήσεις με λεωφορείο (Οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο καθώς και, απο και προς τον αγωνιστικό χώρο περιλαμβάνονται).

4. Επιπλέον Νύχτες

Εάν επιθυμείτε να παραμείνετε στο ξενοδοχείο περισσότερες ημέρες, ενημερώστε μας εκ των προτέρων.

5. Λίστα δωματίων

5.1. Για να αποφύγετε καθυστερήσεις στο check-in, οι ομάδες πρέπει να στείλουν την τελική λίστα δωματίων πριν από τις 11 Αυγούστου. Αυτές οι πληροφορίες είναι υποχρεωτικές και είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση της ποιότητας του τουρνουά. Αν η ομάδα στείλει αργότερα, η ομάδα θα τιμωρηθεί (10 € ανά άτομο).
5.2. Εάν η ομάδα δεν αποστείλει τον κατάλογο δωματίων πριν από τις 11 Αυγούστου, το Elite Neon Cup δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη για τυχόν μεταβολές της διανομής δωματίων που πραγματοποιήθηκαν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατά την άφιξη.
5.3. Αν η ομάδα ακυρώσει ή αλλάξει οποιονδήποτε παίκτη, προσωπικό ή μέλος της οικογένειας από το πρωτότυπο, αυτή η αλλαγή πρέπει να εγκριθεί από το Elite Neon Cup και μπορεί να έχει επιπλέον φόρους.
5.4. Οποιαδήποτε τροποποίηση δωματίου 15 ημέρες πριν δεν θα επιτρέπεται από το ξενοδοχείο ή μπορεί να έχει επιπλέον κόστος.

6. Επιβεβαίωση συμμετοχής

Το συντομότερο δυνατόν θα πρέπει να γίνει η πρώτη πληρωμή του 30% του συνολικού ποσού ώστε να κατοχυρώσετε την θέση σας.
Σημείωση: το ποσό της πρώτης πληρωμής θα αφαιρεθεί από το σύνολο. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

7. Ξενοδοχείο για γονείς / συγγενείς

7.1. Για τους γονείς και τους φίλους, η διαμονή σε ξενοδοχείο μπορεί να οργανωθεί μέσω του Elite Neon Cup με ειδικές τιμές.
7.2. H μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο δε συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο διαμονής. Το πακέτο θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό διανυκτερεύσεων.

8. Γεύματα

8.1. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι όλα τα ξενοδοχεία είναι πλήρως ενημερωμένα για το πρόγραμμα διατροφής των ομάδων. Σε περίπτωση που έχετε ένα πρώινο παιχνίδι, παρακαλούμε να ενημερώσετε την υποδοχή για να προγραμματίσετε το πρωινό νωρίτερα. Το Elite Neon Cup σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία είναι υπεύθυνοι για την προσαρμογή των γευμάτων εκτός του κανονικού χρονοδιαγράμματος της διαμονής.
8.2. Επίσης, εάν διαπιστώσετε ότι μπορεί να χάσετε το γεύμα / δείπνο λόγω καθυστέρησης, παρακαλείστε να ενημερώσετε το ξενοδοχείο ή το προσωπικό μας για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα.
8.3. Ως διοργανωτές, θα φροντίσουμε να επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί, δεδομένου ότι θα ενημερωθούμε εγκαίρως.

9. Μεταφορές αεροδρομίων

9.1. Οι μεταφορές από το αεροδρόμιο προς τον τόπο διαμονής περιλαμβάνονται στο πακέτο διαμονής. Οι ομάδες που ταξιδεύουν στο τουρνουά πρέπει να ενημερώσουν το Elite Neon Cup για το πρόγραμμα πτήσεων πριν από τις 2 Αυγούστου. Εάν μας ενημερώσατε μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία, το τουρνουά δεν θα εξασφαλίσει την παρούσα υπηρεσία.
9.2. Η μεταφορά από το αεροδρόμιο είναι αποκλειστικά για ομάδες Elite Neon Cup.
9.3. Κατά την άφιξή σας, θα αναμένετε τον εκπρόσωπο του Elite Neon Cup καθώς μπορεί να εξυπηρετεί κάποια άλλη άφιξη στο λεωφορείο.
9.4. Σημείο συνάντησης : Τερματικό 1. Στην έξοδο 4 του αεροδρομίου, σταματήστε δίπλα στο κατάστημα Τερκενλής όπου θα σας περιμένει ο/η εκπρόσωπος ώστε να σας μεταφέρει στα λεωφορεία.

10. Λεωφορείο

Σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο η μεταφορά των ομάδων από το ξενοδοχείο προς τον αγωνιστικό χώρο. Η μεταφορά θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας έχει αποσταλεί. Για οποιοδήποτε πρόβλημα θα ενημερώνεστε με τον αποκλειστικό εκπρόσωπο μας, που σας διατίθεται. Η μεταφορά για επιπλέον υπηρεσίες αναψυχής απαιτεί επιπλέον κόστος. Θα είμαστε διαθέσιμοι στο γραφείο τουρνουά για να οργανώσουμε κάθε αίτημα που επιθυμείτε.

11. Πρότυπα Συμπεριφοράς

11.1. Οι team managers, όπως αναφέρονται στον κατάλογο των συμμετεχόντων, είναι υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά των παικτών τους σε περίπτωση βλάβης που προκλήθηκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις, γκαρνταρόμπες, ξενοδοχείο, μεταφορές ή άλλες εγκαταστάσεις.
11.2. Σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς, ο team manager πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το προσωπικό της διοργάνωσης.
11.3. Σε περίπτωση αμφιβολίας στην ερμηνεία των κανονισμών του τουρνουά, ο team manager πρέπει να επικοινωνήσει απευθείας με το προσωπικό της διοργάνωσης.
11.4. Πρέπει να γίνει σεβαστό το ωράριο ησυχίας των δωματίων μεταξύ 22:00 και 8:00.
11.5. Τα χρονοδιαγράμματα γευμάτων πρέπει να τηρούνται. Οι ομάδες μπορούν να χάσουν ένα γεύμα αν δεν τηρήσουν τα ωράρια των γευμάτων. Σε περίπτωση καθυστέρησης αγώνα ή κάποιας καθυστέρησης μεταφοράς, ο team manager πρέπει να ενημερώσει την διοργάνωση για αυτή την κατάσταση, για τυχόν επίλυση του ζητήματος.

12. Έγγραφα

Ο Team Manager πρέπει να κατέχει όλα τα προσωπικά και ομαδικά έγγραφα. Εάν ταξιδεύετε από άλλη χώρα στην Ελλάδα, θα χρειαστείτε το έγγραφο εξουσιοδότησης για ανηλίκους, διαβατήρια, θεωρήσεις, εμβόλια. Το Τουρνουά δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για την άρνηση χορήγησης άδειας εισόδου στον πελάτη στην ξένη χώρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ισχύουν οι όροι για την ακύρωση του ταξιδιού, ενώ εξακολουθεί να ευθύνεται ο πελάτης με κάθε κόστος που συνεπάγεται από μια τέτοια κατάσταση. Η οργάνωση τουρνουά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, από την μη συμμόρφωση της ομάδας.
Τα έγκυρα έγγραφα είναι:
Για τις ελληνικές ομάδες δεχόμαστε αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο και πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία βεβαιωμένο από δημόσια αρχή. Δεν λαμβάνεται υπόψη ως έγκυρο έγγραφο το δελτίο παίκτη/αθλητή.
Για τις ξένες ομάδες, το Elite Neon Cup δέχεται ως έγκυρη ταυτότητα παίκτη/αθλητή την ταυτότητα ή το διαβατήριο.

13. Διαπιστεύσεις

13.1. Ο team manager πρέπει να φέρει όλα τα έγγραφα για τη διαπίστευση (έγκυρο διαβατήριο ή έγγραφο ταυτότητας από τους παίκτες).
13.2. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να είναι παρόντες για έλεγχο ηλικίας.
13.3. Οι team managers πρέπει να παρουσιάζονται στο γραφείο του τουρνουά και να παρουσιάζουν τις ταυτότητα από τους παίκτες που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των ομάδων.
13.4. Εάν οι team managers δεν πάνε για διαπίστευση / check in ομάδας στο τουρνουά, οι ομάδες τους δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα.
13.5. Όλες οι ομάδες πρέπει να φέρουν τα έγκυρα έγγραφα από τους παίκτες για τους αγώνες.
13.6. Τυχαίος έλεγχος για τον έλεγχο ηλικίας μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή από την διοργάνωση.
13.7. Ο έλεγχος ηλικίας θα γίνεται μέσω του καταλόγου παικτών που έχει σταλεί προηγουμένως στην εταιρία μας μαζί με ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας.

14. Κανονισμός ακύρωσης

14.1. Σε περίπτωση που ένας συμμετέχων ακυρώσει πριν από τις 17 Ιουλίου, θα επιστραφεί το 100% (μείον την προκαταβολή) για έξοδα διαμονής, μεταφοράς ή άλλων υπηρεσιών. Οι αμοιβές ομάδας δεν επιστρέφονται για τις τοπικές ομάδες.
14.2. Σε περίπτωση που ένας συμμετέχων ακυρώσει μεταξύ 18 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, θα χρεωθεί το 50% του κόστους διαμονής, μεταφοράς ή άλλων υπηρεσιών. Τα ατομικά έξοδα δεν επιστρέφονται.
14.3. Σε περίπτωση που ένας συμμετέχων ακυρώσει μετά της 2 Αυγούστου, δεν θα δοθούν επιστροφές χρημάτων.
14.4. Σε περίπτωση ακύρωσης ενός συμμετέχοντος λόγω καθυστερήσεων στις μεταφορές, απεργιών ή ανωτέρας βίας, η εταιρία δεν θα επιστρέψει τα έξοδα.
14.5. Σε περίπτωση που μια ομάδα δεν εμφανιστεί στον αγώνα, η εταιρία δεν είναι υπεύθυνη και δεν θα επιστρέψει τυχόντα έξοδα.

15. Ακύρωση του Τουρνουά και Ανωτέρα Βία

15.1. Σε περίπτωση που το τουρνουά δεν μπορεί να διεξαχθεί ή αναβληθεί λόγω γεγονότων πέραν του ελέγχου των διοργανωτών του τουρνουά (ανωτέρα βία) ή λόγω γεγονότων που δεν οφείλονται σε παράνομη πρόθεση ή βαριά αμέλεια ή στους διοργανωτές του τουρνουά, οι διοργανωτές του τουρνουά δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι από τους συμμετέχοντες για τυχόν ζημίες, δαπάνες ή απώλειες, όπως έξοδα μεταφοράς, έξοδα διαμονής, έξοδα για πρόσθετες υπηρεσίες.
15.2. Οικονομικές απώλειες κλπ.:
15.2.1. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι διοργανωτές του τουρνουά διατηρούν το δικαίωμα είτε να διατηρήσουν ολόκληρο το ποσό εγγραφής / διαμονής και να το χρησιμοποιήσουν για μελλοντικό τουρνουά είτε να επιστρέψουν στον αντιπρόσωπο μετά την αφαίρεση των δαπανών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για την διοργάνωση του τουρνουά και οι οποίες δεν μπορούσαν να ανακτηθούν από τρίτους.
15.2.2. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τραυματισμούς ή οικονομικές απώλειες που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση πολέμου, εμφυλίου πολέμου, επανάστασης ή πολιτικών διαταραχών ή λόγω ενεργειών των αρχών, απεργιών, αποκλεισμών, αποκλεισμών ή παρόμοιων γεγονότων.

16. Χρήση Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η εταιρεία δύναται να χρησιμοποιεί με κάθε τρόπο το λογότυπο, το εμπορικό σήμα ή άλλη μορφή πνευματικής ιδιοκτησίας του άλλου μέρους, για εμπορική χρήση τόσο κατά το λεκτικό όσο και κατά το απεικονιστικό τους μέρος.

17. Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας, την αποδοχή και την αρχική πληρωμή κατοχυρώνοντας την θέση σας στο Elite Neon Cup, ως εξουσιοδοτημένοι να διαχειρίζεστε τα προσωπικά στοιχεία των παικτών/αθλητών σας και στο πλαίσιο της συνεργασίας μας – θα πρέπει να μας αποσταλούν- ώστε προβούμε ως διοργάνωση στις απαραίτητες διαδικασίες για την διεξαγωγή του τουρνουά σας ενημερώνουμε ότι:
Η Εταιρεία Yellowfields και η διοργάνωση Elite Neon Cup θα διατηρήσουν τα στοιχεία σας στα αρχεία τους για περίοδο δώδεκα (12) μηνών που απαιτείται για την διεξαγωγή του τουρνουά. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, τα στοιχεία σας θα διαγραφούν από τα αρχεία της Εταιρείας μας. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε την συνεργασία μαζί μας θα παρακαλούσαμε να αποστείλετε εκ νέου τα στοιχεία σας.
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας από τα αρχεία μας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@yellowfields.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθήστε τον σύνδεσμο Πολιτική Απορρήτου.