Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση του ιστότοπού μας είναι: https://eliteneoncup.com.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Φόρμες επικοινωνίας

Εάν χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας μας, τα στοιχεία που υποβάλετε παραμένουν για δώδεκα μήνες με σκοπό την εξυπηρέτησή σας. Δεν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω των φορμών αυτών για σκοπούς μάρκετινγκ.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδραση σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Analytics

Για να παρακολουθούμε τη χρήση του ιστοτόπου μας, χρησιμοποιούμε το «Google Analytics». Ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγονται κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και μόνο από το «Google Analytics».

Με ποιον σας μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας μοιράζονται μόνο με το «Google Analytics» και μόνο για σκοπούς ανάλυσης της χρήσης του ιστότοπου. Τα δεδομένα σας δεν μοιράζονται και δεν θα μοιραστούν με τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας (αν υπάρχουν), αποθηκεύουμε επίσης τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή (εκτός από το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές ιστότοπου μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις φόρμες μας, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που μας έχετε παράσχει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Που στέλνουμε τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών μπορούν να ελέγχονται μέσω αυτοματοποιημένης υπηρεσίας ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας

Email: info@eliteneoncup.com

Επιπλέον πληροφορίες

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση SSL (https) στον ιστότοπό μας για να βεβαιωθούμε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή μαζί μας. Εκτός από αυτό, όλο το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και απολύτως αξιόπιστο για το χειρισμό των δεδομένων σας και για το σεβασμό του ιδιωτικού σας απορρήτου.